10 lucruri pe care fiecare soț le ascunde, în mod secret, de soția sa

0
1108

Uneori, lucrurile pe care soțul le urăște la soția sa, explică iubirea lui mai mult decât orice alt gest mare! Această listă s-ar putea să vă surprindă!

1. Nu ii place să te vadă ranită

Cand te căsătorești înseamnă că sentimentele tale nu mai sunt doar ale tale. De fiecare dată când ești rănita, îl doare și se urăște pentru că se simte neajutorat. Când sunteți suparata, nu-l evitati, ci comunicați și exprimați-vă durerea. Dacă ar putea, ar lua totul asupra lui, așa că cel puțin dă-i aceasta șansa.

2. Nu ii place când încearca să isi ascunda plansul

Ochii roșii, nasul umflat și vocea înfundata fac mai multă daună relației tale decât daca ti-ai lasa soțul să te vadă plângând. El înțelege că ai necazurile tale, si stie ca nu te poate ajuta, dar târziu, în noapte, când plângi în baie, el nu se simte în largul lui, si se afla in incapacitatea de a te mângâia.

3. Nu-i place cand nu il lasi să te îmbratiseze

Când doi oameni decid să-și petreacă viața împreună, se obișnuiesc unul cu celălalt, până la punctul în care nu ii mai permiti sa te atinga cu un braț sau cu un picior. S-ar putea simti gonit, si simte nevoia să iasă in oraș, dar asta mai mult pentru că nu-i place să rămână langa tine, dar departe de tine.

4. El urăște când te îndoiești de abilitățile tale

Te-ai căsătorit cu soțul tău știind că nu e perfect, dar ai văzut ce e mai bun în el. Te-ai căsătorit nu doar pentru cine ești, ci pentru cine ai putea fi și tu. Când nesiguranța ta te trage în jos, comunica cu el. Încrederea lui în tine ar putea face în cele din urmă diferența.

5. Nu-i plac oamenii care nu te respectă

Oamenii ii protejează, firește, pe cei dragi. Deci, data viitoare când îl vezi ca reacționeaza urat cu un vânzător nepoliticos, sa stii ca vine dintr-o ură instinctivă față de orice ar putea să iti facă rău.

6. Urăște când te compromiți de dragul lui

Societatea este plină de liste și de cărți de auto-ajutorare care te invata sa devii partenerul perfect, dar el nu s-a căsătorit cu un model ideal de soție. S-a căsătorit cu tine. Deci, nu te schimba în ceea ce crezi că ar putea dori, pentru că el te iubește deja pentru cine esti.

7. Nu ii place când renunți

Eșecul este o parte inevitabilă a vieții, dar el a văzut timpul și efortul care a mers în spatele muncii tale. Lasă-l să te consoleze când eșuezi, dar nu renunța. Incearca din nou.

8. Nu ii place când te tragi singura în jos

Oamenii se schimbă odată cu timpul și nu se schimbă mereu spre bine. El urăște când te rușinezi de tine sau când te compari cu alte femei. S-a căsătorit cu tine pentru cine ești, iar relația se desfășoară mai adânc decât vergeturile și liniile de pe obraz.

9. Nu isi doreste sa fie motivul tristeții tale

De cele mai multe ori ajungem să le facem rău celor pe care îi iubim. Foarte des, “de ce m-ai rănit? ” nu este o întrebare la care se răspunde ușor. Dar rănirea oamenilor pe care îi iubești este ceva ce întotdeauna regreți. Uneori vă doare neintenționat, uneori vă doare în căldura momentului, dar îi pare rău cu adevărat. Inima lui este legată de a ta.

10. Nu ii place când nu ești fericita

Ai promis să-ți petreci restul vieții cu cineva, așa că nu-l face mic. Crezi în el, chiar dacă uneori se încurcă. Sub toate inabilitățile sale de a comunica, te iubește și vrea să fii fericit.

Sursa

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.