A făcut 20 de operații estetice și și-a scos toți dinții ca să arate așa cum visa. Uite cum arată tânăra când se întoarce cu fața.

0
1293

Un fotomodel din Venzuela, Aleria Avendano, a uimit prin modificările ciudate pe care le-a adus corpului ei.

Prima operație estetică a realizat-o la 19 ani, o vârstă destul de rezonabilă deoarece există o bizară tradiție în Venezuela care presupune ca adolescentele să își facă operații de mărire de sâni la 15 ani!

În cadrul celor 20 de operații pe care corpul Aleriei le-a avut de suportat, fotomodelul și-a mărit soldurile, buzele și bustul. Mai mult, ea a adus modificări și frunții și sprâncenelor. Și-a lungit gâtul și și-a îndepărtat TOȚI dinții! De ce ar face cineva cu bunăștiință așa ceva? Tânăra a dorit să îi înlocuiască cu alții care să îi ofere zâmbetul la care visa.

Femeia a încercat și o procedură foarte bizară: a purtat timp de 6 ani, 23 de ore pe zi, un corset foarte strâns care, spune ea, a ajutat-o să ajungă la o talie de viespe, de numai 50 de centimetri.

Forma de clepsidră e imaginea femeii perfecte. Mă apropii de perfecțiune și voi continua să lupt pentru asta”.

Modelul venezuelean care și-a trecut corpul prin iad în căutarea perfecțiunii a spus că toate femeile ar trebui să urmeze pe urmele ei, dacă vor să fie „cu adevărat frumoase”. 


Univision

sursa

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.