A identificat 42 de nasturi de blugi printre oasele găsite în cenuşa din casa lui Gheorghe Dincă

0
243

Tudorel Butoi, cel mai cunoscut psiholog criminalist din Romania, a vorbit despre cazul Caracal in cadrul emisiunii „Marius Tucă Show”, spunand ca a identificat 42 de nasturi de blugi in fotografiile cu oasele găsite în cenuşa din casa lui Gheorghe Dincă. Pana acum stim ca suspectul a afirmat că şi-a ars victimele, ceea ce ar duce la ideea ca au fost mai multe victime.

Psihologul criminalist Tudorel Butoi a lucrat ani buni la Serviciul Omoruri, trecandu-i prin cabinet 11 criminali in serie. Acesta ne-a declarat că are informaţii că alte 4-5 fete sub 15 ani ar fi fost violate de Gheorghe Dincă si ca familiile acestora au mărturisit aceste fapte la parchet.
„Eu spun că nu le-a adus ca să le ucidă, ci pentru a întreţine raporturi în interesul lui. Şi mai departe urma să le traficheze. Fetele nu au mai vrut. Aceste două fete nu au vrut. Fetele acestea s-au opus, s-au bătut cu prostălăul ăsta, ca dovadă sângele pe pereţi. (…) Apoi, local şi dacă era loc pentru afară, pe bani, premisele sunt (pentru trafic – n.r.), legat de fetele pe care le are el în Italia etc”, a mai spus Tudorel Butoi la „Marius Tucă Show”…„Printre oase, am numărat eu 42 de nasturi de blugi. Nasturele de blug are specificitatea lui. Număraţi de mine, după fotografii. 42 de nasturi şcosi din cenusă…
Dincă este un criminal, violator în serie – şi pe fondul acesta a avut cele două accidente – Luiza şi Alexandra. Dar este un prădător de tip animalic, dare-şi aduce victimele la vuzuină, să le aibă sub control, cum fac vulpea, ursul cainele, şi-şi îngroapă hrana în apropiere. Este singurul caz în care găsim criminalitate în serie cu victime în acelaşi habitat cu făptuitorul”, a declarat psihologul criminalist.
Celebrul psiholog-criminalist Tudorel Butoi a declarat că testarea bărbatului la detectorul de minciuni ar fi o greşeală, pentru că Dincă este “un om disfuncţional, defect psihic cu acte”.
“Nu se testează bolnavii psihic, psihopaţii sau persoanele anchetate sau interogate excesiv. Cine face asta, în acest stadiu al anchetei, o face pentru rating, pentru câştigare de capital”, a declarat Tudorel Butoi într-un interviu.

sursa

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.