Această chelneriță nu a primit un bacșiș, ci cu totul altceva, și nu fiindcă a servit prost

0
306

O femeie din Carolina de nord a fost șocată când, după ce a servit un cuplu simpatic. Nu numai că nu a găsit un bacșiș, ci un bilet insultător scris pe un șervețel.

Iată ce i-au scris cei doi:

,,Locul femeii este acasă. Locul tău e acasă. Scrie așa chiar și în Biblie. Poate că tu crezi că contribui cu bani în căsnicie, dar nu e așa.

Cât timp tu ești aici, muncind, acesta e motivul pentru care soțul tău trebuie să se întâlnească cu alte femei în drum spre casă după o zi lungă la birou.

Tu ar trebui să fii acasă având grijă de gospodărie, poate ai impresia că ceea ce faci tu aici e în ordine, dar de fapt este o rușine pentru bărbăția lui și pentru familie.

Așa că în loc să vii la serviciu și să aștepți pomană pentru a-ți hrăni familia, cum ar fi să te duci acasă, să o cureți, să gătești o masă caldă pentru soțul tău și copii, în modul în care Dumnezeu a vrut-o? Mă rog pentru familii și pentru țara noastră”.

Chelnerița care a vrut să rămână anonimă a declarat: ,,Mă simt rușinată și umilită, supărată și puțin tristă. E puțin descurajator că astfel de lucruri se mai pot încă întâmpla în zilele noastre”.

sursa

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.