Afla cauza problemelor din viata ta, rezolvand acest test psihologic. Ce vezi in acesta imagine?

0
1274

Afla cauza problemelor din viata ta, rezolvand acest test psihologic. Ce vezi in acesta imagine? si asta fara prea mult timp de gandire.

Daca ai vazut prima oara pasarile, casele, copacii (adica satul), esti ca o barca pe apa. O persoana libera si independenta, fara granite. Multi oameni nu iti inteleg insa atitudinea, si astfel poti provoca conflicte. Desi lumea are nevoie de un astfel de spirit, adeseori esti un singuratic. Insa cei ce sunt alaturi de tine, vad omul minunat care esti si iti cauta compania. Esti empatic si un bun prieten, fiindca asculti cu sufletul. Fiindca ai incredere in tine, vei alege mereu sa faci ceea ce vrei. Astfel, reusesti sa depasesti toate greutatile vietii.

Daca ai vazut prima oara elefantul, esti o persoana fragila, umila si buna. Simti nevoia sa fii protejata. Nu prea ai incredere in oricine si orice, desi constiinta iti zice sa treci peste ce nu iti da liniste. Incearca sa fii mai deschis, sa vorbesti despre ce vrei, despre ce gandesti, despre ce simti, iarta si iubeste. Mereu te vei ridica.

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.