Aveți idee cat de daunatoare sunt pentru copii șervețelele umede? Majoritatea părinților nu se gândesc de două ori atunci când își șterg copiii la gură cu șervețele umede. ATENȚIE, PĂRINȚI! Și-a șters copilul la gură cu un șervețel umed, dar asta aproape l-a distrus! – VIDEO

0
554

Majoritatea părinților nu se gândesc de două ori atunci când își șterg copiii la gură cu șervețele umede speciale pentru bebeluși. Dar din ce în ce mai multe studii arată că ele sunt extrem de dăunătoare pentru pielea copiilor.

Conform NBC News, un studiu a scos la iveală faptul că șervețele umede pentru copii nu sunt sigure pentru aceștia datorită unui ingredient-cheie. Acesta provoacă mâncărime, piele roșie și iritată.

Doctorul Mary Wu Chang a condus un astfel de studiu și a realizat experimente pe mai mulți copii, iar 6 reacții unice i-au atras atenția. Un copil de 8 ani a avut o iritație gravă la nivelul posteriorului, dar și la gură, iar doctorul a găsit că singura cauză este șervețelele umede pe care le folosea mama lui pentru a-l curăța.

Se pare că acest tip de reacții apar datorită unui conservant numit methylisothiazolinone. Doctorul Chang a testat reacția copilului în contactul cu această substanță, iar rezultatele au fost pozitive. În următorul an ea a observat aceeași reacție asupra altor 5 copii. După ce părinții au încetat să mai folosească șerveșele umede asupra copiilor lor, iritațiile au dispărut.


WPRI

Pentru a vă asigura că folosiți cele mai sănătoase obiecte pentru copilul dumneavoastră, asigurați-vă că la ingrediente nu apare substanța chimică methylisothiazolinone.

Vă rugăm să distribuiți această informație familei și prietenilor voștri, pentru ca copiii noștri să fie mai sănătoși.

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.