– Buna ziua, agent Ion Vasile!

0
3677

– Buna ziua, agent Ion Vasile! Actele la control, va rog!

– Poftiţi actele, domnule politist…de ce m-ati oprit?

– Conduceaţi haotic, permisul unde e?

– Permisul nu il am la mine…

– Dar unde il aveţi?

-I l-am imprumutat ieri unui coleg de-al dumneavoastra pentru trei luni…

Derutat, se mira de ce a fost prins de radar, că doar conducea sub limita de viteză. Aşa ca se întoarce şi trece din nou pe lângă radar, cu viteza mai mică decat data trecută. Dar cum trece pe lângă radar, din nou flash-ul. Se enervează, întoarce şi circulând cu viteza melcului, trece pe lângă radar…Din nou, flash-ul intra în actiune. “Mda, o fi stricat” se gandeşte şi pleacă în treaba lui. O săptămână mai tarziu, primeşte în cutia postală trei amenzi pe motiv că nu purta centura de siguranţă.

***

Un preot urcă scările. La etajul 1, miros de grătar, la 2 – miros de chiftele. – E vineri, băi, păcătoşilor! Arde-i, Doamne! Mai urcă un etaj şi ajunge acasă: ficăţei la cuptor cu mămăligă… – Am glumit, Doamne, iartă-i!

***

Trei popi discutau despre destinaţia banilor strânşi la colecta din timpul slujbei. Primul: Eu trag o linie jos şi arunc banii în sus, ce cade în dreapta e pentru biserică, ce cade în stanga e pentru mine. Al doilea: Eu fac un cerc pe podea şi arunc banii în sus, ce cade în interiorul cercului e pentru biserică, restul e pentru mine. Al treilea: Eu arunc banii în sus, Dumnezeu îşi ia ce are nevoie şi restul e al meu.

sursa Zunte Rikotiz

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.