Câinele a venit la ușă cu o PUNGĂ DE GUNOI de la ghenă. Când a desfăcut nodul, femeia a început să plângă – VIDEO

0
336

Câinele este de fapt o cățelușă dintr-un oraș thailandez care a primit și o decorație pentru fapta ei incredibilă, numele ei este Pui. Cățelușa Pui a făcut o faptă remarcabilă.
Totul s-a petrecut în orașul thailandez Bangkok.

Într-o bună zi, ghidată de miros, a descoperit o pungă de plastic, asemănătoare unei pungi de gunoi, în care era un bebeluș ce tocmai fusese abandonat.

Viteaza cățelușă nu a stat deloc pe gânduri, a luat punga în gură și a mers direct acasă la stăpâna ei, pe nume Poomrat Tongmark. Ea a fost cea care, primind din gura cățelului punga de gunoi, curioasă, a luat-o si a desfăcut-o. Mirarea i-a fost imensă atunci când a văzut că înăuntru se afla o fetiță care încă respira, deși era extrem de slăbită și inconștientă.

Femeia a dus copila la cel mai apropiat spital de unde au preluat-o medicii care au avut mult de muncit pentru a o ține în viață. După ce fetița a fost stabilizată, ea a fost transferată la o clinică de îngrijire.

Poomrat mai are o fetiță de 12 ani și ar fi foarte fericită dacă ar putea adopta pe micuța pe care câinele ei a salvat-o.

Pe de altă parte, cățelușa Pui a devenit peste noapte o vedetă internațională, ea a primit o diplomă, o gardă specială și o decorație din partea autorităților locale.


TomoNews US

sursa

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.