Ce a descoperit un bărbat după ce a lăsat accidental camera telefonului pornită

0
1088

Un bărbat a aflat un adevăr nefericit după ce și-a lăsat, din greșeală, camera telefonului pornită în timp ce dispozitivul pornit se afla acasă, la încărcat.

În absența lui, soția l-a primit acasă pe cel mai bun prieten al bărbatului și l-a înșelat. Escapada lor a fost filmată pe telefonul mobil, iar soțul a descoperit astfel ce s-a întâmplat.

Calitatea sunetului nu este foarte bună, însă bărbatul a putut vedea cum soția îl întreabă pe cel mai bun prieten al său: „Ce vrei să faci?”, iar acesta îi răspunde: „Mi-a fost dor de tine” și începe să o sărute.

Soțul, cunoscut doar dl Yang, din China, a spus că incidentul s-a desfășurat în 2016, când și-a lasat telefonul acasă și l-a lăsat să se încarce, fără să știe că s-a pornit.
Domnul Yang a explicat că a ascuns incidentul, deoarece fiul său se pregătea pentru examenul de admitere la universitate și a decis să divorțeze abia în ianuarie 2018.

Filmarea șocanta a surprins momentul în care prietenul său, dl Liu, primar local, a sosit la domiciliul său pentru a fi întâmpinat de soția sa, Cui Hua, pe care a cunoscut-o la locul de muncă.
Cui Hua crede că filmările nu au fost preluate accidental si sustine că a fost filmata cu o cameră ascunsă.

Se știe că domnul Liu s-a retras din serviciu și Cui Hua a fost numita secretar adjunct al orașului.

sursa

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.