Felul în care folosești telefonul mobil ne spune ce personalitate ai. Tu cum il folosesti?

2
3444

Vrei să descoperi mai multe lucruri despre tine, într-un mod cât mai inedit? Felul în care folosești telefonul mobil trădează anumite aspecte ale personalității tale, de care nici tu nu știai! Oamenii își țin telefoanele in patru moduri de bază, si fiecare dintre ele corespunde caracterului omului. Află, ce tip de personalitate ai!

1. Daca telefonul il tii într-o mână și introduci textul cu degetul mare, afla despre tine urmatoarele: ești o persoană organizată și disciplinată, înțelegi mereu ce e bine și ce e rău pentru tine. Iti place mai mult să vorbești decât să asculți. Ești apt să distingi dragostea adevarata de cea prefăcută. In relații nu-ți asumi riscuri pentru ca nu te grăbești să-ți asumi responsabilități. La început, păstrezi distanța, dar, de îndată ce omul îți câștigă încrederea, te deschizi complet.

2. Daca tii telefonul cu ambele mâini și introduci textul cu degetul mare, iata ce poti sti dspre tine: tu esti persoana care asteapta protecție, atenție și grijă. Nu-ți exprimi sentimentele cu prea mare usurinta, de aceea partenerul tău poate simți lipsa de iubire. Ești intuitivă, greu de înșelat, pentru că întotdeauna ești atenta și extrem de sensibilă la gândurile și emoțiile celor din jur. Asta te face un judecător destul de bun. Însă tu îți folosești această abilitate pentru a fi sensibilă și atentă, nu subiectivă și manipulatoare. Dai totul pentru a cunoaște mai profund cealaltă persoană, dar uneori graba te poate deruta și există șansa să fii cu cineva care nu merită cu adevărat inima ta.

3. Daca tii telefonul cu ambele mâini, si utilizezi degetele mari, afla despre tien ca: ești o persoană cam anxioasă, fricoasă. Tu ai nevoie de un partener care să te înțeleagă din toate punctele de vedere. Dacă te sprijină o persoană de încredere, atunci vei fi și tu plin de încredere. Ești o persoană capabilă să se adapteze la cerințele schimbătoare ale diferitelor situații, suficient de versatila. În timpul petrecerilor ești veselă și energică, în timpul discuțiilor intelectuale ești serioasă, iar în compania copiilor ești lipsită de griji. Dar iubirea nu este o afacere, si in general  te pierzi atunci când trebuie să atragi atenția cuiva. Daca îți găsești sufletul pereche, el înțelege cât de profund și divers este sufletul tău.

4. Daca tii telefonul cu o mână și introduci textul cu degetul arătător al celeilalte mâini, afla despre tine ca esti un om cu un comportament liniștit și echilibrat, mereu gata să sacrifici totul pentru binele altora. Tu nu suporți sa ii vezi plangand pe oamenii apropiați. Le vei ierta greșelile foarte repede, fiindca te sensibilizeaza acest lucru. Ești o persoană spontană și interesantă, dar uneori preferi să te retragi pentru a-ți reîncărca bateriile. In relatii ești o fire timidă, ți-e frică să faci primul pas. Unii oameni vor crede că în spatele acestui comportament se ascunde lipsa interesului, dar când te vor cunoaște mai bine și te vor scoate din zona de confort, te vor admira ca persoană.

 

Adaugă părerea ta

comentarii

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.