Jurnalul

0
821

Jurnalul cainelui:
8 – Mancare! O ador !!!
9 – Plimbare cu masina! O ador !!!
9.40 – Plimbare in parc! O ador !!!
10.30 – Scarpinat! Il ador !!!
11 – Oase! Le ador !!!
13 – Ne jucam in curte! Il ador !!!
15 – Alergatul in jurul cozii! O ador !!!
17 – Cina! O ador !!!
19 – Ne jucam cu mingea! O ador !!!
20 – WOW! Ne uitam toti la televizor! Ii ador !!!
23 – Merg sa dorm in culcusul meu! Il ador !!!

Jurnalul pisicii:
Ziua 983 a captivitatii mele. Stapanii mei ma chinuie in continuare cu diferite obiecte bizare si zgomotoase.Servesc la cina carne, iar mie imi dau niste boabe uscate. Desi imi exprim clar dispretul pentru asta, mananc pentru a avea putere. Singurul lucru care ma anima este visul de a evada. 
In incercarea de a-i dezgusta, o data am vomitat pe covor. Azi am decapitat un soarece si am depus corpul inert la picioarele lor. Am sperat ca asta va semana teama in inimile lor, din moment ce am dovedit clar de ce sunt in stare. Si totusi, de-abia au facut cateva comentarii binevoitoare despre ce bun vanator sunt. Ticalosii! 
A fost o oarecare intelegere in actiunile lor din seara asta. M-au asezat intr-un loc special pe durata evenimentului. Totusi, puteam auzi zgomote si simteam mirosul mancarii. Am tras cu urechea si am auzit ceva de “alergie”. Trebuie sa aflu ce inseamna asta, si cum pot sa o folosesc in avantajul meu.
Azi aproape am reusit in incercarea mea de a-l asasina pe unul din calai , punandu-i piedica. Trebuie sa incerc asta si maine, eventual cand se afla in capul scarilor. Sunt sigura ca ceilalti prizonieri sunt ipocriti si bagaciosi. 
Cainele primeste tratamente preferentiale. I se da drumul in mod regulat si pare sa fie mai mult decat bucuros sa se intoarca aici. Evident, e tampit! Pasarea cred ca e informatorul. Am observat cum comunica de obicei cu paznicii. Sunt sigura ca le spune fiecare miscare pe care o fac. I-au oferit in schimb protectie, asezandu-o intr-o cusca suspendata, ca sa fie in siguranta. Pentru moment …   

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.