Mama Luizei Melencu a fugit de acasă

0
364

Stare tensionată în familia Luizei Melencu! Mama acesteia crede că anchetatorii doresc să planteze probe în ancheta care se află în desfășurare. Procurorii ar avea de gând să spună că Luiza Melencu este decedată pe baza acestei probe ADN.
“Aseară au venit, pur şi simplu mai să mă ia pe sus! Domnilor, nu dau absolut nimic! Nicio probă! Probă mi s-a luat! Luiza nu este moartă! Atâta timp cât dânşii vor să-mi ia altă probă ADN… ce pot să-mi facă? Să zică că au găsit probe noi şi că Luiza e moartă? Ieri au venit mai-mai să mă ia pe sus. Au obţinut un ordin judecătoresc… Eu nu mă prezint indiferent de amenda pe care o dau… pot să mă aresteze. Nu mă prezint! (…) Domnul procurorii de la DIICOT Bucureşti a spus că există alte surse.. asta nu e avertisment? De ce nu le caută? Fetele nu sunt moarte!”, a declarat Monica Melencu.

Când s-a aflat că procurorii DIICOT au cerut autorizaţie pentru a merge acasă la Monica Melencu pentru a recolta proble ADN, femeia ar fi fugit de acasă.
Familia Luizei Melencu speră întotdeauna într-o minune – o minune că fata lor de 18 ani, Luiza, se va întoarce în sânul familiei.

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.