Predicțiile eretice ale lui Nostradamus! Nostradamus ne-a prevăzut cu adevărat viitorul? Profețiile lui Nostradamus pe următorii 5 ani. Lumea se va schimba radical!

0
1258

Michel de Nostrdame, cunoscut ca “Nostradamus”, este probabil cel mai faimos vizionar/profet pe care lumea l-a văzut vreodată. Până acum, ce a prezis celebrul medic s-a adeverit în proporție de 70%.

Potrivit lui Nostradamus, cel de-al Treilea Război Mondia a început încă din 2015 și va dura până în 2023. Cauza războiului, potrivit acestuia, va fi fanatismul religios. Dacă stăm și observăm atacurile cu bombă din ultimii ani, ne dăm seama că Nostradamus nu a fost departe de adevăr. Până în 2023 profețiile sunt și mai sumbre!  Aproximativ 1/3 din populația lumii va pieri, iar unele țări vor fi mult mai afectate decât altele.

Nostradamus, născut la 14 decembrie 1503, în Saint-Rémy-de-Provence, Franța, a fost astrolog, scriitor și medic. Lucrarea cea mai recunoscută și populară este cartea sa Les Prophéties, o colecție de 942 de cvinteze poetice despre care se spune că prezice numeroase evenimente viitoare. În literatura tuturor timpurilor i s-a acordat titlul de prevestitor a tuturor marilor evenimente care se desfășurau sau urmau să se întâmple în lume.

Predicțiile scrise de Nostradamus nu par să urmeze coerența cronologică și au fost scrise într-un amestec de limbi (franceze, grecești, latin…), toate sub forma unui cod misterios. Se crede că predicțiile sale conțineau anagrame, referințe mitologice și astrologice, scrise într-un limbaj subiectiv care face sa fie foarte greu de înțeles. Cercetătorii care i-au studiat lucrarea susțin că Nostradamus a făcut acest lucru cu scopul de a se sustrage Sfintei Inchiziții, de teama de a fi persecutat pentru erezie din cauza capacității sale de a prevedea viitorul. Cu alte cuvinte, el și-a făcut munca extrem de greu de înțeles, dar si azi se incearca sa i se vada adevăratul sens.

În ciuda faptului că era catolic, după câteva vizite în Italia, profetul francez se îndepărta de medicină și se arunca cu capul în ocult. În 1550, el a scris un almanah în care se vede pentru prima oară numele său latinizat, Nostradamus. A fost un almanah foarte reușit. În cele din urmă, el va scrie unul sau mai multe almanahuri anual. Summa Summarum crede că almanahurile au conținut aproape 6.400 de profeții diferite descrise de Nostradamus.

Deși există mulți oameni care rămân sceptici față de presupusele predicții despre viitor, milioane de oameni din întreaga lume sunt convinși că profetul francez a avut capacitatea mistică de a prevedea viitorul.

S-a afirmat că Nostradamus a prezis cu exactitate Marele Foc din Londra, Revoluția Franceză și aparițiile lui  Napoleon, Adolf Hitler și Donald Trump. Se crede că Nostradamus a prezis, printre altele, atât războaiele mondiale , cât și distrugerea nucleară a lui Hiroshima și Nagasaki.

Numeroși sceptici și cercetători au sugerat că reputația lui Nostradamus ca profet este produsă în mare măsură de susținătorii moderni care răstalmacesc ceea ce Nostradamus a sugerat despre evenimentele care au avut deja loc sau sunt atât de iminente încât sunt inevitabile.

De fapt, așa cum a remarcat Peter Lemesurier în cartea sa “Nostradamus, Bibliomancer: Omul, Mitul, Adevărul”, spune că un singur quatrain este scris de Nostradamus si a fost interpretat ca prezicând un anumit eveniment înainte de a se produce, în termeni vagi sau generali, care ar fi putut fi aplicate la orice număr de evenimente diferite.

Scepticii susțin că cea mai faimoasă lucrare a lui Nostradamus, “Profețiile” nu este mai mult decât o antologie a profețiilor cunoscute din trecut, adoptate pentru a se potrivi în circumstanțele actuale și anticipate în urma evenimentelor istorice cunoscute care au fost proiectate în viitor .

Un astfel de exemplu este focul de la Notredame.

Profetul francez spune că a prezis cu precizie moartea lui Henric al II-lea.

Predicţie: Leul tânăr va birui pe cel mai vechi, pe câmpul de luptă într-o singură bătălie; El își va străpunge ochii printr-o cușcă de aur, Două răni au făcut una, apoi moare de o moarte crudă.

Se spune că aceste vorbe prevăd moartea lui Henric al II-lea care, în vara lui 1559, ranit de Gabriel, Conte de Montgomery. Lancea lui Montgomery se înclină în sus, loveste urechea regelui, și apoi ii străpunge ochiul. Regele Henric al II-lea a murit 11 zile mai târziu.

Nostradamus presupunea, de asemenea, și despre Hitler.

predicţie: “Din adâncul Occidentului Europei, Un copil mic va fi născut din săraci. Cel care, prin limba lui, va seduce o mare trupă; Faima lui va crește spre tărâmul Estului. Bestiile feroce de foame vor traversa râurile. Cea mai mare parte a câmpului de luptă va fi împotriva lui Hister. Într-o cușcă de fier, cel mare va fi tras, Când copilul Germaniei nu observa nimic.”

Adolf Hitler sa născut în 1889 în Austra, Europa de Vest, la o familie de clasă mijlocie. Datorită capacităților sale oratorii, Hitler s-a ridicat rapid la putere și a inițiat cel de-al doilea război mondial prin invadarea Poloniei.

Atentatul cu Hiroshima și Nagasaki

predicţie: Lângă porți și în două orașe vor fi niște flageluri care nu au fost văzute niciodată, foamete si ciumă, oameni scoși din oțel, plângând către marele Dumnezeu nemuritor, pentru iertare.

În august 1945, Statele Unite au abandonat două bombe atomice în Hiroshima și Nagasaki – cele două orașe.

Asasinarea lui John F. Kennedy și a lui Bobby Kennedy

predicţie: Marele om va fi lovit ziua de un fulger, o faptă rea prezisă de purtătorul unei cereri. Potrivit predicției, un altul cade în timpul nopții. Conflictul la Reims, Londra și ciumă in Toscana.

Fostul președinte american John Kennedy – Omul cel Mare – a primit o serie de amenințări cu moartea. A vizitat Dallas în noiembrie 1963 când a fost împușcat – un fulger. Pe 5 iunie 1968, fratele său, Bobby Kennedy, a fost asasinat după miezul nopții – altul cade în timpul nopții.

11 septembrie 2001

predicţie: Focul focos din centrul Pamantului va provoca tremurul in jurul orasului nou. Două roci mari se vor război pentru o lungă perioadă de timp, atunci Arethusa va înroși un nou râu.

La 11 septembrie 2001, cele două turnuri ale Centrului Comercial Mondial din New York s-au prăbușit după ce teroriștii au deturnat avioane de pasageri și le-au distrus în clădiri. Turnurile Gemene se presupune că sunt cele două “mari roci” menționate de Nostradamus, iar Noul Oraș menționat de profetul francez este orașul New York.

Iată câteva dintre prezicerile lui Nostradamus pentru 2019

*Va izbucni Al Treilea Război Mondial – Izbucnirea unui conflict major la scară globală ar fi menționată într-un catren scris în 1555. Adepții teoriilor conspirației cred că mențiunea ”Estul va slăbi Vestul” face referire la un război între SUA și Coreea de Nord sau SUA și Rusia.

*Impactul unui asteroid va decima omenirea – După ce moartea și groaza de după războiul mondial va îngrozi planeta, omenirea ar urma să fie decimată de impactul cu un asteroid major. Potrivit conspiraționiștilor, cataclismul va coincide cu războiul nuclear și dezastrele naturale. Interpretarea unui cvartet al lui Nostradamus spune că „Un moment de mare violență va coincide cu apariția unei comete pe cer. Terorismul nuclear și catastrofele naturale ne vor distruge planeta”.

*Schimbările climatice vor remodela suprafața planetei – Creșterea temperaturilor, topirea ghețurilor și uraganele majore vor continua să afecteze planeta pe parcursul anului 2019. Nostradamus ar fi avertizat: „Vom vedea apa care se ridică și pământul va cădea sub ea”. Efectele dăunătoare ale schimbărilor climatice vor conduce apoi la mai multe războaie și conflicte, deoarece oamenii se vor lupta pentru resurse și va urma o migrație în masă.

*Oamenii vor începe să vorbească cu animalele – Potrivit unor interpretări de pe canale de YouTube ținute de adepți ai teoriilor conspirației, Nostradamus a prezis că animalele și oamenii se vor lega într-un mod incredibil în viitor și vor ajunge să vorbească unii cu alții. „El a susținut că oamenii vor fi mai apropiați de animale decât de semenii lor. Porcii vor deveni frați omului”, susțin conspirationistii.

Indiferent dacă Nostradamus a reușit să prezică viitorul, este într-adevăr un punct de vedere personal. Este credința multor cercetători și sceptici că majoritatea citatelor pe care le vedem pe internet din cărțile profetice sunt citate care au fost re-interpretate și adaptate în mod retrospectiv pentru a se potrivi unui eveniment istoric. Având în vedere acest lucru, mulți oameni susțin că Nostradamus era un bunastrolog, dar și văzător.

Profețiile lui Nostradamus pentru următorii 5 ani:

2019 – puterea politică începe să-și piardă supremația, iar oamenii se întorc cu făța către Dumnezeu;

2020 – fenomenul distrugerilor pierde din amploare și conștiința divină începe să câștige teren;

2021 – se creează premisele favorabile renașterii conștiinței spirituale;

2022 – omenirea este împăcată și dispusă să trăiască în pace și armonie;

2023 – reinstaurarea completă a păcii mondiale.

Cu toate acestea, milioane de oameni din întreaga lume susțin că ceea ce a făcut Nostradamus cu sute de ani în urmă sunt predicții clare ale viitorului, arătând profetiile de mai sus ca dovadă a scrierilor sale.

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.