Și-a chemat soțul înainte să moară și i-a spus la ureche ultima ei dorință. Când a auzit, a început să plângă și i-a zis că nu poate să facă asta

0
373

Povestea dramatică a început în momentul în care o femeie din Marea Britanie, Clare Mauremootoo, a primit un diagnostic tragic: avea o boală neuromotorie foarte gravă, iar din păcate efectele asupra organismului ei erau ireversibile.

Zilele treceau, iar starea ei devenea din ce în ce mai gravă, corpul i se deteriora văzând cu ochii. După un singur an după ce a primit diagnosticul, Clare devenise aproape o legumă, și era complet imobilizată la pat.

Când și-a simțit sfârșitul, și-a chemat soțul pe care îl iubea enorm. Cei doi trăiseră împreună 11 ani de fericire incredibilă. Clare i-a șoptit la ureche ultima ei dorință: voia ca el să nu rămână singur după moarte ei, și să își refacă viața alături de o altă femeie cât mai repede.

Iată ce i-a zis: ,,Ești un om mult prea bun, nu meriți să stai singur. Te rog, te implor chiar, să nu suferi din cauza mea și să îți faci un alt cămin. Meriți lucrul ăsta”.

În acel moment, bărbatul a început să plângă și i-a mărturisit soției pe moarte că nu îi va putea respecta cererea fiindcă și-a găsit deja iubirea vieții.

Într-un final, Clare s-a stins din viață, dar soțului i-au trebuit 5 ani pentru a-și reface viața alături de altă persoană, în acest fel a reușit să respecte ultima dorință a sufletului ei pereche.

sursa

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.