Singurul care nu s-a bâlbâit vreo clipă în toată povestea de la Caracal a fost, de la început, Alexandru Cumpănașu. El – primul vierme

0
900

Alexandru Cumpănașu, asa-zisul unchi al Alexandrei Măceșanu, este un om extrem de apropiat de Ministerul de Interne. El, cel care pozeaza în erou anti-sistem, a primit finanțări din bani publici pentru a frecționa piciorul și limba de lemn ale birocrației (afirma ziaristul Patrick Andre de Hillerin).
Relația sa de rudenie cu fata este una precară, fiind rude foarte indepartate si nu o cunostea deloc pe Alexandra Măceșanu. Dar Cumpănașu si-a intrat bine in rol – acela de unchi – un unchi indignat care a bombardat, zi de zi, presa cu informații, păreri și injurii. A intervenit live la toate televiziunile. A pus stăpânire pe comunicarea dintre familia Alexandrei și presă, a devenit presiunea numărul una la adresa autorităților, potrivit libertatea. A tras după el o mulțime de insetati de senzațional. A spus, răspicat, că el nu este un “jeg uman care să profite de această dramă pentru a-și face imagine”. Si totusi, iata, Alexandru Cumpănașu a anunțat că va candida la prezidențiale și a demarat, deja acțiunea de strângere de semnături. El – viermele – iesit din pușculița generalilor, devenit răzbunătorul numărul unu, justițiarul, singurul care nu s-a bâlbâit vreo clipă în toată această poveste, isi doreste sa fie presedintele nostru. El – primul vierme al Alexandrei Măceșanu, acest oportunist sinsistru, pe nume Cumpănașu, își strânge semnături pentru a candida la președinția României, având ca temă de campanie moartea nepoatei sale.

Cumpănașu a dezvăluit că a fost sunat chiar și de George Maior, actualul ambasador al României în SUA, fost șef al SRI, care i-a cerut să nu intre în cursa pentru Cotroceni.

”Fac o mărturisire, apropo de ce vor serviciile și de ce vor unii: cam din senin, așa, acum câteva săptămâni, dl.George Maior mi-a dat un mesaj că nu ar fi bine să candidez, când eu nici măcar nu aveam de gând să candidez. Nu prea înțelegeam la momentul respectiv. Eu am rămas șocat, de unde și până unde povestea asta cu candidatura? Dl.Maior a avut opinie, iar eu am avut altă opinie. I-am spus doar atât: nu știu care e părerea dumneavoastră, dar eu voi merge până la capăt, iar discuția s-a încheiat aici. Mi-au mai dat mesaje niște băieți din zonă care mi-au spus că nu e bine să candidezi”.

Alexandru Cumpănașu a dat asigurări, într-o emisiune tv, că poate proba afirmațiile sale la Parchet, în caz că va fi nevoie.


Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.