Tu ma iubesti? 

0
2636

– Auzi, puiut, tu ma iubesti? 

– Ce intrebare e asta?

– Te intreb si eu. Ma iubesti?

– A, stiu ce e, ai vazut ca i-am dat add pe Facebook lu’ bruneta aia. Nici nu stiu cine e! Am dat add pentru ca nu vedeam cine e, stii cum e pe Facebook, trebuie sa te imprietenesti cu omul ca sa-i vezi adevarata fata si pozele si cu cine e prieten si cu ce se ocupa.Nu pot sa cred ca esti geloasa pentru asa o prostie si, chiar daca esti, nu te credeam in stare sa faci scene de-astea pentru un nimic, UN NIMIC!

– Deci ma iubesti sau nu?

– Auzi, da’ ia sa te intreb si eu ceva: de ce iei mobilul cu tine la baie? de ce-l iei cand te duci pana la piata? Crezi ca n-am vazut ca te intorci cu el in mana si ca, imediat dupa ce-ai intrat in casa, primesti un SMS? Crezi ca-s prost si nu vad? Vad, vad totul, dar am incredere in tine si nu iti fac scene de-astea de cacao.

– Puiut, deci imi zici sau nu-mi zici daca ma iubesti?

– Te iubesc, normal ca te iubesc, dar ce importanta are asta pentru tine? Pentru tine nu conteaza decat ce-ti zice maica-ta si cucuvelele alea de amice ale tale si ce citesti prin reviste de doi lei si ce vezi pe la televizor, prin tot felul de show-uri de doi lei, asta conteaza pentru tine, nu daca te iubesc.

– Deci ma iubesti?

– Bine. N-ai decat sa-ti bati joc de asta, sa ma umilesti, sa ma joci pe degete, ca tu crezi ca tine. Da nu tine, o, nu, nu tine, papusa scumpa. A tinut, sau a parut ca tine, pentru ca m-am facut eu ca nu vad, pentru ca ti-am acordat circumstante atentuante, pentru ca am sperat ca de fapt nu esti asa cum era clar ca esti. Ma gandeam ca poate, cu timpul, o sa te schimbi, o sa renunti la toate meschinariile astea ale tale, dar se pare ca le ai in codul genetic si nu te mai poate schimba nimic niciodata.

– Si eu.

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.