Un bărbat din Vaslui a băgat 20 de ardei iuți la cuptorul cu microunde! Vecinii, apel de urgență la 112! Ce s-a întâmplat

0
133

Un bărbat din Vaslui a reușit să stârnească panica după ce a băgat 20 de ardei iuți în cuptorul cu microunde! Vecinii au sunat la 112 și au cerut ajutor!


Un bărbat a decis să bage 20 de ardei iuți în cuptorul cu microunde, fără să anticipeze ceea ce va urma. Speriați de mirosul iritant, vecinii au ieșit speriați din apartamente.

Un echipaj de pompieri s-a deplasat imediat la fața locului pentru a vedea despre ce este vorba și descoperirea i-a uluit pe salvatori:

De ce nu trebuie să bagi ardei iuți la cuptorul cu microunde

În momentul când colegii meu au ajuns acolo, o parte dintre locatarii scării se autoevacuaseră. S-au făcut măsurători ale gazelor însă toate au ieșit in parametri normali.

La etajul patru, într-un apartament, au găsit sursa și anume un cetățean, proprietarul apartamentului respectiv, a pus aproximativ 20 de ardei iuți la copt în cuptorul cu microunde. Probabil întâmplarea este de râs pentru mulți dintre noi, dar credeți-mă că toți cei care erau acolo plângeau. Colegii mei au fost nevoiți să intervină cu măștile. Proprietarul era pe balcon, nici el nu mai putea să respire”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui pentru vremeanoua.ro.


Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.