Un nou denunț împotriva lui Liviu Dragnea la DNA

0
456

Un nou denunţ împotriva preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, a fost înregistrat la DNA. Plângerea este depusă de Romică Părpălea, acelaşi personaj care l-a denunţat pe Liviu Dragnea şi în dosarul referendumului, în care liderul social-democrat a fost condamnat definitiv la doi ani de închisoare cu suspendare. De această dată, acuzaţiile vizează firma Tel Drum.

„Eu semnalam încă din 2012 că în spatele Tel Drum-ului se află Familia Dragnea.După Ce Consiliul Judeţean au făcut investiţii foarte mari, domnul Dragnea, printr-o semnătură simplă ca fiind preşedintele Consiliului Judeţean Teleorman, a oferit această societate puternică unui apropiat care era preşedinte executiv la PSD, eu am colaborat cu el foarte bine, Fişcuci Marian, care era pe zona Zimnicea”, a declarat Romică Părpălea.

„Am observat că domnul Dragnea pe toate posturile de televiziune spune că nu-l cunoaşte pe Marian Fişcuci. Sunt fotografii, dacă vreţi vă transmitem fotografii împreună şi multe alte lucruri”, a mai spus el la ieșirea de la DNA.

sursa aici

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.