Un tânăr din Medgidia si-a luat viata dându-şi foc în maşină

0
396

Un tânăr şi-a dat foc în maşina. Aceasta era parcată sub podul de pe Autostrada Soarelui. Mesajul sau de adio a fost filmat.

“În urma unui apel primit la 112, în jurul orei 17.00, am fost solicitaţi să intervenim pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă apărute în urmă uni incendiu auto.” precizeaza un reprezentant ISU Constanţa. “La faţa locului s au deplasat cu operativitate o autospecială de stingere din cadrul Detaşamentului Palas şi un echipaj medical SMURD B din cadrul Detaşamentului Medgidia.”

Pompierii constănteni au găsit o persoană, de sex masculin, pe numele Adrian Lipan, care prezenţa arsuri pe 80% din suprafaţa corpului şi care a fost predată echipajului medical de terapie intensiva mobilă şi ulterior transportată la spital. Autoturismul a ars în proporţie de 100 %. Cauza probabilă – acţiune intenţionată.

Adrian Lipan, un tânăr în vârstă de 25 ani din Medgidia, a postat marţi, 20 august, în jurul orei 16.00, un mesaj de adio, în care îşi explică gestul, dând vina pe tatăl lui. Înregistrarea este însoţită de câteva cuvinte scrise: „Îmi cer scuze tuturor care i-am jignit sau le-am greşit. Taţilor de băieţi nu ii faceţi copilului vostru ce mi-a făcut tatăl meu, nu am fost eu cel mai bun copil dar nu cred ca meritam tratamentul pe care l-am primit. Sunt ei băieţi dar mai au nevoie de putina iubire părintească. Îmi pare rău pentru ceea ce voi face şi ştiu ca sunt un laş dar nu ştiu ce altceva sa fac“, este mesajul postat la înregistrarea de adio.

Tatăl lui Adrian, pe care tânărul îl învinovăţeşte de moartea sa, a postat un mesaj în apărarea sa:  „Cu acordul şi permisiunea voastră acest “nenorocit “de tata care azi a înţeles că timp de 26 de ani a crescut un şarpe nu un copil. Cei care vor să audă adevărul mă pot contacta cînd vor. Aviz viitorilor părinţii.“

Un şofer a fost martor la incendierea lui Adrian si a relatat totul pe un grup de Facebook.

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.