ZGUDUITOR! O stewardesă s-a îmbătat în timpul zborului. Vedeti aici VIDEO! Pasagerii au trăit șocul vieții lor când au observat că stewardesa se poartă ciudat

0
437

Julianne March, în vârstă de 49 de ani, din Waukesha, Wisconsin, se confruntă cu acuzații de infracțiuni la locul de muncă , după ce a venit atât de beată, încât nu a putut să îndeplinească sarcinile de serviciu, în zbor.

Pasagerii au observat imediat că ceva nu era în regulă atunci când March a refuzat să ia legătura cu pasagerii în timp ce se îmbarcau, apoi și-a varsat cuvintele urate în timpul anunțurilor înainte de zbor și s-a poticnit în timp ce mergea pe culoar, lovind mai mulți pasageri.

Dar ceea ce a uimit cu adevărat a fost că a început, dar nu a putut să termine, informația de siguranță înainte de zbor. În schimb, a căzut pe scaunul ei, dormind pentru restul zborului. Nu a răspuns la apelurile multiple de pe puntea de zbor, o parte din munca standard a secvenței de siguranță înainte de zbor. Nici măcar nu și-a fixat centura de siguranță: un alt pasager a făcut-o pentru ea.

Aspectul deosebit de înspăimântător a fost faptul că aparatul de zbor era un regional de 50 de locuri și ea a fost singura însoțitoare de zbor in avion. Acest incident s-a produs pe zborul United 4849, de la Chicago (ORD) la South Bend (SBN), pe 02 august 2019.
La aterizare ea a fost arestată de polițiști, fiind acuzată că e în stare de ebrietate și că a pus în pericol viața pasagerilor de la bord. Stewardesa a recunoscut ultieror că a băut tarie înainte de a veni la muncă.

Un purtător de cuvânt al Air Wisconsin a spus:
“Însoțitorul de zbor implicat în acest incident nu mai este angajat al companiei. Vom continua să colaborăm cu autoritățile locale și să le ajutăm pentru caz.”


sursa: ABC News

sursa

Adaugă părerea ta

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.